RING OSS -

Redovisningskonsult Stockholm

RING OSS -

Årsredovisning

Hjälper ert företag till med årsredovisning? Då kan ert företag även använda er av informationen nedan anpassat efter ert företag. Vi profilerar gärna ert företag mot ett annat verksamhetsområdet också. 

Ebjuder ni tjänster som årsredovisning och redovisningskonsult i Stockholm?Kontakta oss, vi hyr ut den här sidan åt er med redan bra ranking och skapar nya kundkontakter!

Vi stöttar er som är företagare eller entreprenörer i era affärer och hjälper ert företag att växa. Vår redovisningskonsult i Stockholm gör en oberoende granskning av er verksamhet och ger trovärdighet åt företagets finanser.

Oklanderlig årsredovisning

Alla större företag, aktiebolag, bostadsrättsföreningar, ekonomiska föreningar och vissa handelsbolag måste varje räkenskapsår lämna in en årsredovisning till Bolagsverket. En årsredovisning ska innehålla balansräkning, resultaträkning, noter och förvaltningsberättelse. Som redovisningskonsult i Stockholm hjälper vi gärna ert företag att upprätta en korrekt årsredovisning som följer de lagar och regler som finns.

Vi kan även hjälpa er med andra tjänster inom ekonomi och redovisning, allt från rådgivning och revision till skatt och avtalshanering. Vi är er redovisningskonsult i Stockholm och vi utgår alltid från era behov och önskemål så att ni kan hitta potentialen att växa.

Kvalificerad rådgivning och redovisning

När ni behöver ekonomisk rådgivning är det skönt att ha en redovisningskonsult i Stockholm att falla tillbaka på. Vi är ett professionellt stöd och samarbetspartner i er företagsverksamhet. Med mångårig erfarenhet och kompetens tar vi som redovisningskonsult i Stockholm fram en plan som tar ert företag framåt och uppfyller era uppsatta mål.

Vi hanterar hela eller delar av er redovisning, lönehantering och övrig ekonomiadministration. På detta sätt kan ni känna att ert företags finansiella processer är i trygga händer och ni kan istället ägna er åt er kärnverksamhet.  

Varmt välkomna att kontakta oss när ni behöver en redovisningskonsult i Stockholm!