RING OSS -

Redovisningskonsult Stockholm

RING OSS -

Redovisningskonsult

Kontakta oss - den här sidan om redovisningskonsult i Stockholm är ledig och kan bli er!

Nedan är exempel på text som kan stå kvar eller skrivas om för att anpassa just efter ert företag.

Har ni tröttnat på att hålla koll på fakturor, löner och bokföring? Vi är en redovisningsbyrå med stor kompetens och mångårig erfarenhet som redovisningskonsult i Stockholm. Vi erbjuder redovisningstjänster med personligt engagemang för just ert företag! 

Redovisningskonsult i Stockholm

Vår redovisningskonsult i Stockholm driver en modern och digitaliserad redovisningsbyrå som kan hjälpa er att digitalisera och automatisera allt som har med ekonomisk administration och bokföring att göra. Vår redovisningskonsult i Stockholm hjälper er att skapa större trygghet för er och företaget, samtidigt som ni får mer tid att ägna er åt företagets kärnverksamhet.

Vår redovisningskonsult i Stockholm hjälper er utifrån era behov och önskemål. Vi kan bistå med hanteringen av hela administrationen eller utvalda delar såsom:

  • Fakturering
  • Lönehantering
  • Skattedeklarationer
  • Årsbokslut och årsredovisning 

Heldigital redovisningskonsult i Stockholn

Vår redovisningskonsult i Stockholm är en heldigitaliserad byrå som jobbar med BL-Björn Lundéns programvaror, vilket gör oss både effektiva och miljövänliga! Ni som företagare har tjänsterna i en app som går att arbeta i, både via mobiltelefon och dator. Där fotar ni kvitton och andra fysiska underlag för företaget. Underlag som inkommer digitalt i PDF- eller bild-format till er, kan hämtas via appen eller skickas till en specifik e-post för just ert företag. Den tjänsten går att automatisera.

Appen tillhandahåller också tjänster som fakturering, leverantörshantering med attest, bank- och betaltjänst, lönespecifikationer och ekonomiöversikt. Digitalisering är ett hållbart miljövänligt alternativ som spar tid, papper och resor. Genom att arbeta digitalt får ni som kund automatiskt snabbare återkoppling och rapportering.

Välj att samarbeta med vår redovisningskonsult i Stockholm så förenklar vi ert företagande och er redovisning!