RING OSS -

Redovisningskonsult Stockholm

RING OSS -

Om Oss

Erbjuder ert företag tjänster som redovisningskonsult i Stockholm? Vi på Addictive Group Media AB hyr ut landningssidor till kunder som vill få nya kundkontakter och bra ranking på Google.

Vi hjälper er skapa er nästa stora affär – kontakta oss för att hyra den här sidan om ventilation i Skåne och forma den efter ert företag!

Vår redovisningskonsult i Stockholm

Vårt arbete kännetecknas av en personlig och miljövänlig inriktning och vi är idag heldigitaliserade. Vi sitter i Stockholm, men vänder oss till hela Sverige. Ni kan finnas på annan ort i Sverige eller till och med vara bosatta i utlandet, vi kan fortfarande hjälpa er med era redovisnings- och bokföreingsbehov!

Vi drivs av att bygga upp ett stabilt, personligt och hållbart företag. Förtroende och kundfokus är viktigast i vårt arbete som redovisningskonsult i Stockholm. Vi tror på en god kundrelation och på bra förståelse för er verksamhet.

Som redovisningskonsult i Stockholm är det viktigt för oss att tillgodose ert företags behov och önskemål, med hög kvalitet och stort engagemang. Ni som kund ska ha all möjlighet att fokusera på ert företagande och låta oss sköta lönerna och redovisningen.

Vi är alltid oerhört noggranna och analytiska när vi jobbar med er redovisning, vilket ger er som kund trygghet. Eftersom vi jobbar digitalt är vi inte bara redovisningskonsult i Stockholm utan kan erbjuda våra tjänster till företag i hela Sverige.

Vi kommer att expandera ytterligare!

Vision 

Förutom det centrala arbetet med att bygga upp stabila relationer och förtroende, har vi också en vision! I vår yrkesmässiga roller som redovisningskonsult i Stockholm önskar vi vara med och bidra till att fler barn får möjlighet till aktiviteter, kanske ett medlemskap, ny eller begagnad utrustning, kanske i samband med matkasse som går till behövande familjer. Vi ser möjligheter till att starta en fond eller genom annat aktivt engagemang öppna fler möjligheter för barn att hitta sitt intresse till en aktiv fritid, både inom idrott, musik med mera.

Våra tjänster

 • Löpande bokföring – Bokföring av samtliga affärshändelser som försäljning, kostnader eller inbetalningar i verksamheten.
 • Fakturering – Vår redovisningskonsult i Stockholm ger råd om allt som lagen kräver för riktig fakturahantering.
 • Lönehantering - Vi hjälper er med alla aspekter kring lön, utbetalningar och lagar.
 • Betalningar – Vår redovisningskonsult i Stockholm bevakar och stämmer av att betalningar görs i tid.
 • Pensioner och löneskatt - Vi är ett stöd vid tillämpning och hantering av lagar gällande pensioner och löneskatter.
 • Anläggningsregister – Vi underlättar avstämningen av ert anläggningsregister och spårar eventuella felaktigheter.
 • Avstämning och Månadsbokslut - Vi hjälper er att få säkrare beslutsprocesser med full kontroll och överblick över balanskonton.
 • Deklarationer – Vi tar hand om alla era löpande deklarationer, också de separata efter bokslut.
 • Årsbokslut och årsredovisning - Vår redovisningskonsult hjälper er göra bokslut och årsredovisning, oavsett om storlek på företaget och din unika situation.
 • Likviditetsplanering – Vi hjälper ert företag att göra en effektiv likviditetsbudget och förutse flödet av in- och utbetalningar.
 • Avtalshantering – Vi bistår med digitalisering av företagets generella dokumenthantering och avtal.
 • Rådgivning – Vi ser både till företagets bästa och tittar på helheten, men även agerar partner i specifika områden och frågor som rör verksamhetens utveckling.

Hör av er om ni har behov för vår redovisningskonsult i Stockholm för någon av ovanstående tjänster!